Talentenklas Hiphop

Veel dansers van DansStudio Dokkum hebben talent en de behoefte zich verder te ontwikkelen wat betreft de danstechniek. Natuurlijk doen we dit tijdens de reguliere danslessen. Maar wil je net iets meer? Dan kun je auditie doen voor één de talentenklassen.
 
Vanaf 12 jaar tot en met 16 jaar kun je auditie doen voor Talentenklas Modern of Talentenklas Hiphop. Je kiest vanaf deze leeftijd dus een dansrichting waarin jij je graag verder zou willen ontwikkelen. Bij de Talentenklassen wordt op een hoog niveau, op een hoog tempo gewerkt. De Talentenklassen zijn dansgroepen waarbij het ontwikkelen van een goede danstechniek extra centraal staat. De ontwikkeling wordt door de dansdocenten bijgehouden en is belangrijk om in een Talentenklas te kunnen blijven dansen. Motivatie is erg belangrijk! Ook wordt er vaker deelgenomen aan dansvoorstellingen. Zowel Talentenklas Modern als Talentenklas Hiphop doen mee aan de Friese Kampioenschappen.
 
De mogelijkheid om bij DansStudio Dokkum in Talentenklassen, een Productiegroep of Demoteam te dansen, biedt dansers de kans om later wellicht door te stromen naar een dansopleiding. Natuurlijk kun je ook in deze dansgroep(en) dansen wanneer je nu gewoon graag goed wilt worden!
DansStudio Dokkum biedt danslessen op een hoog niveau aan. Om in een dansgroep als Pré Talenten, Talentenklas Modern of Talentenklas Hiphop te dansen moet auditie worden gedaan. De audities voor deze talentenklassen worden gehouden aan het einde van het dansseizoen (juni/juli). Dit wordt vooraf aangekondigd op de website.
 
De voorwaarden om deel te nemen aan een Talentenklas zoals bovenstaand omschreven:
 
- Iedereen die in een Talentenklas danst, danst minimaal 2x in de week bij Dansstudio Dokkum. Je combineert de Talentenklas dus altijd met een reguliere dansles elders in de week.
 
- Tijdens de danslessen wordt een goede motivatie verwacht. Belangrijk is dat de danseressen altijd aanwezig zijn. Hierop is de enige uitzondering; ziekte.
 
- Je bindt je voor het gehele dansseizoen aan de Talentenklas. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Immers, we zijn een team! Aan het einde van het dansseizoen moet iedere danser/danseres opnieuw auditie doen voor de Talentenklassen. De groepen zullen dan opnieuw worden ingedeeld.
 
- Om de ontwikkeling van de dansers te bevorderen, en nog beter in de gaten te kunnen houden worden er specifieke trainingskleren gedragen. Onderstaand wordt per dansgroep aangeven wat er moet worden aangeschaft:
 
* Bij de Pré Talenten draagt iedereen een zwart balletpak en een jazzshort. Ook is het verplicht om kniebeschermers en roze balletschoenen (met splitzool) aan te schaffen. Optioneel zijn footundies.
* Bij Talentenklas Modern draagt iedereen een zwart balletpak, een zwarte balletpanty en een jazzshort. Ook is het verplicht om knieschermers en footundies aan te schaffen.
* Bij Talentenklas Hiphop draagt iedereen Hiphop danskleding. Ook zijn goede sportschoenen belangrijk en is het verplicht kniebeschermers aan te schaffen.
 
- Verder schaft iedereen in de Talentenklassen een DansStudio Dokkum trainingspak aan. Dit is voor de éxtra voorstellingen die door hen zal worden verzorgd. Op deze manier vertegenwoordigen we DansStudio Dokkum en zijn we herkenbaar.

Lesdag/lestijd:
Vrijdag 16:30-17:30 uur Talentenklas Hiphop
 
Talentenklas Hiphop is onder leiding van Merel de Vries. 
 

DansStudio Dokkum

Bocksmeulen 33a

9101 RA DOKKUM

KvK nummer

81803559

BTW nummer

NL821658384B01

Openingstijden

Maandag
15:30 - 18:00
18:00 - 19:30
Dinsdag
15:30 - 18:00
18:00 - 20:30
Woensdag
15:00 - 18:00
18:00 - 20:30
Donderdag
14:30 - 18:00
18:00 - 21:30
Vrijdag
15:30 - 18:00
18:00 - 20:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten