Demoteam Hiphop

Bij DansStudio Dokkum lopen er veel talentvolle dansers rond. Het Demoteam Hiphop is naast de Talentenklassen, Talentengroep en de Productiegroep een speciale dansgroep voor talentvolle dansers. Het Demoteam werkt op hoger niveau, op een hoger tempo en creëren choreografieën in de dansstijlen Urban en Hiphop. Plezier, creativiteit, expressie en gevoel staan centraal. De dansles bied je een creatieve geest en leert je om eens gek te durven dansen. Niks is fout of lelijk! Je leert omgaan met verschillende soorten muziek en het beheersen van kracht en flexibiliteit. Je experimenteert met de verschillende danspassen!

Vanaf 12 jaar kun je auditie doen voor Demoteam Hiphop. De Talentenklassen en Demoteams zijn dansgroepen waarbij het ontwikkelen van een goede danstechniek extra centraal staat. De ontwikkeling wordt door de dansdocenten bijgehouden en is belangrijk om in een Demoteam te kunnen blijven dansen. Motivatie is erg belangrijk! Ook wordt er vaker deelgenomen aan dansvoorstellingen. Het Demoteam doet mee aan de Friese Kampioenschappen.

De mogelijkheid om bij DansStudio Dokkum in Talentenklassen, een Productiegroep of Demoteam te dansen, biedt dansers de kans om later wellicht door te stromen naar een dansopleiding. Natuurlijk kun je ook in deze dansgroep(en) dansen wanneer je nu gewoon graag goed wilt worden!
DansStudio Dokkum biedt danslessen op een hoog niveau aan. Om in een dansgroep als Demoteam Hiphop te dansen moet auditie worden gedaan. De audities  worden gehouden aan het einde van het dansseizoen (juni/juli). Dit wordt vooraf aangekondigd per mail en op de website.

De voorwaarden voor deelname aan het Demoteam:
 
- Iedereen schaft bij de het Demoteam een DansStudio Dokkum trainingspak aan. Dit is voor de éxtra demo’s die door hen zal worden verzorgd. Op deze manier vertegenwoordigen we DansStudio Dokkum en zijn we herkenbaar.
 
- Iedereen die in het Demoteam danst, danst minimaal 2x in de week bij DansStudio Dokkum. Je combineert het Demoteam dus met minimaal één reguliere techniekles elders in de week. Dit om de danstechnische vaardigheden door te blijven ontwikkelen.
 
- Je bindt je voor het gehele dansseizoen aan het Demoteam. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Immers, we zijn een team!
 
- Er wordt een goede motivatie en discipline verwacht! Belangrijk is dat iedereen altijd aanwezig is. Tijdens de trainingen werken we hard en op een hoog tempo. Wanneer je een training mist, mis je te veel informatie.
 
- Voor optredens en wedstrijden kunnen jullie gevraagd worden bepaalde kledingstukken aan te schaffen. Ook zijn de kosten omtrent optredens en wedstrijden voor eigen rekening.

Lesdag/Lestijd:
Maandag 18:00-19:00 uur Demoteam Hiphop

Het Demoteam Hiphop staat onder leiding van Douwe van der Wal.
 

DansStudio Dokkum

Bocksmeulen 33a

9101 RA DOKKUM

KvK nummer

81803559

BTW nummer

NL821658384B01

Openingstijden

Maandag
15.00-18.00
18:00 - 19:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
14:30 - 18:00
18:00 - 21:20
Donderdag
14:30 - 18:00
18:00 - 20:00
Vrijdag
14:30 - 18:00
18:00 - 20:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten