Pré Talenten

We hebben bij DansStudio Dokkum veel dansers met talent, die zich graag willen doorontwikkelen. Natuurlijk doen we dit tijdens reguliere danslessen. Maar wil jij net wat meer? Dan kun je auditie doen voor één de talentenklassen.
 
Bij de Pré Talenten krijg jij voornamelijk les in de dansstijlen Modern en Jazz. Ook komen Klassiek Ballet en Musicaldans af en toe aan bod. De danslessen van de Pré Talenten zijn net wat meer gericht op het ontwikkelen van een goede danstechniek dan reguliere danslessen. Er wordt op een hoger niveau, op een hoger tempo gewerkt. Danstechnieken als draaien, isolaties, coördinatie, sprongen, placement en vloerwerk komen aan bod. Ook wordt er vaker deelgenomen aan dansvoorstellingen. De Pré Talenten nemen ook deel aan de Friese Kampioenschappen. De Pré Talenten is voor dansers tot en met 12 jaar.
 
De mogelijkheid om bij DansStudio Dokkum in Talentenklassen, Talentengroep, Productiegroep en/of Demoteam te dansen, biedt dansers de kans om later wellicht door te stromen naar een dansopleiding. Natuurlijk kun jij ook in deze dansgroep(en) dansen wanneer je nu gewoon graag goed wilt worden! DansStudio Dokkum biedt danslessen op een hoog niveau aan. Om in een dansgroep als Pré Talenten te dansen moet auditie worden gedaan. De audities voor deze talentenklassen worden gehouden aan het einde van het dansseizoen (juni/juli). Dit wordt vooraf aangekondigd per mail en op de website.
 
De voorwaarden om deel te nemen aan een Talentenklas zoals bovenstaand omschreven:

 
- Iedereen die in een Talentenklas danst, danst minimaal 2x in de week bij Dansstudio Dokkum. Je combineert de Talentenklas dus altijd met een reguliere dansles elders in de week.
 
- Tijdens de danslessen wordt een goede motivatie verwacht. Belangrijk is dat de danseressen altijd aanwezig zijn. Hierop is de enige uitzondering: ziekte.
 
- Je bindt je voor het gehele dansseizoen aan de Talentenklas. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Immers, we zijn een team! Aan het einde van het dansseizoen moet iedere danser/danseres opnieuw auditie doen voor de Talentenklassen. De groepen zullen dan opnieuw worden ingedeeld.
 
- Om de ontwikkeling van de dansers te bevorderen, en nog beter in de gaten te kunnen houden worden er specifieke trainingskleren gedragen. Onderstaand wordt per dansgroep aangeven wat er moet worden aangeschaft:
 
* Bij de Pré Talenten draagt iedereen een zwart balletpak en danshort. Ook is het verplicht om kniebeschermers aan te schaffen. Optioneel zijn footundies.
* Bij Talentenklas Modern draagt iedereen een zwart balletpak, (evt.) een zwarte balletpanty en een dansshort. Ook is het verplicht om knieschermers en footundies aan te schaffen.
* Bij de Talentengroep draagt iedereen een zwart balletpak, en voor de rest eigen zwarte danskleding. Ook deze groep heeft kniebeschermers nodig.
 
- Verder schaft iedereen in de Talentenklassen een DansStudio Dokkum trainingspak aan. Dit is voor de extra voorstellingen die door hen zal worden verzorgd. Op deze manier vertegenwoordigen we DansStudio Dokkum en zijn we herkenbaar.
 
Lesdag/lestijd:
Donderdag 15:00-16:00 uur Pré Talenten
 
Pré Talenten is onder leiding van Joyce Postma.

DansStudio Dokkum

Bocksmeulen 33a

9101 RA DOKKUM

KvK nummer

81803559

BTW nummer

NL821658384B01

Openingstijden

Maandag
15.00-18.00
18:00 - 19:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
14:30 - 18:00
18:00 - 21:20
Donderdag
14:30 - 18:00
18:00 - 20:00
Vrijdag
14:30 - 18:00
18:00 - 20:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten