Demoteam Experimental

Bij DansStudio Dokkum lopen er veel talentvolle dansers rond. Het Demoteam Urban/Experimental is naast de Talentenklassen, Talentengroep en de Productiegroep een speciale dansgroep voor talentvolle dansers. Het Demoteam werkt op hoog niveau, op een hoog tempo en creëren choreografieën in de dansstijlen Urban, Lyrical en Experimental. Plezier, creativiteit, expressie en gevoel staan centraal. De dansles bied je een creatieve geest en leert je om eens gek te durven dansen. Niks is fout of lelijk! Je leer omgaan met verschillende soorten muziek en het beheersen van kracht en flexibiliteit. Je experimenteert met de verschillende danslessen! Deze dansgroep is een eventueel vervolg op het Demoteam Hiphop.

De trainingen zijn voornamelijk gericht op het ontwerpen en creëren van choreografieën. Dit in tegenstelling tot de andere danslessen en Talentenklassen van DansStudio Dokkum. Het Demoteam Urban/Experimental is gestart in het dansseizoen 2020-2021 en zal vaker demo’s verzorgen. We laten aan breed publiek zien wat we in huis hebben! Het Demoteam Urban/Experimental is voor dansers vanaf 15 jaar. Om deel te nemen worden audities gehouden in juni/juli of word je persoonlijk uitgenodigd. Merel de Vries beoordeelt of je er aan toe bent om in het Demoteam te dansen.
 
De mogelijkheid om bij DansStudio Dokkum in Talentenklassen, een Productiegroep en/of Demoteam te dansen, biedt dansers de kans om later wellicht door te stromen naar een dansopleiding. Natuurlijk kun je ook in deze dansgroep(en) dansen wanneer je nu gewoon graag goed wilt worden! DansStudio Dokkum biedt danslessen op een hoog niveau aan.

De voorwaarden voor deelname aan het Demoteam:
 
- Iedereen schaft bij de het Demoteam een DansStudio Dokkum trainingspak aan. Dit is voor de éxtra demo’s die door hen zal worden verzorgd. Op deze manier vertegenwoordigen we DansStudio Dokkum en zijn we herkenbaar.
 
- Iedereen die in het Demoteam danst, danst minimaal 2x in de week bij DansStudio Dokkum. Je combineert het Demoteam dus met minimaal één reguliere techniekles elders in de week. Dit om de danstechnische vaardigheden door te blijven ontwikkelen.
 
- Je bindt je voor het gehele dansseizoen aan het Demoteam. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Immers, we zijn een team!
 
- Er wordt een goede motivatie en discipline verwacht! Belangrijk is dat iedereen altijd aanwezig is. Tijdens de trainingen werken we hard en op een hoog tempo. Wanneer je een training mist, mis je te veel informatie.
 
- Voor optredens en wedstrijden kunnen jullie gevraagd worden bepaalde kledingstukken aan te schaffen. Ook zijn de kosten omtrent optredens en wedstrijden voor eigen rekening.

Lesdag/Lestijd:
Maandag 18:00-19:00 uur Demoteam Experimental/Urban 15+

Het Demoteam Urban/Experimentel staat onder leiding van Merel de Vries.

DansStudio Dokkum

Bocksmeulen 33a

9101 RA DOKKUM

KvK nummer

81803559

BTW nummer

NL821658384B01

Openingstijden

Maandag
15.00-18.00
18:00 - 19:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
14:30 - 18:00
18:00 - 21:20
Donderdag
14:30 - 18:00
18:00 - 20:00
Vrijdag
14:30 - 18:00
18:00 - 20:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten