hermes
<< Terug

We're closed! - 15 dec. 2020

Datum: 15 december 2020 We

Beste dansers van DansStudio Dokkum,

We voelden het na de berichten van gistermiddag allemaal aankomen: ook DansStudio Dokkum moet haar deuren sluiten. Wij mogen tot en met 19 januari 2021 geen dansers ontvangen in onze danszalen. We begrijpen de situatie maar natuurlijk hadden wij het liefste door gedanst! Dans verbindt en verblijdt! Dit gevoel hebben we zo nodig in deze tijd. We hopen daarom dat wij jullie allemaal in januari weer op de dansschool mogen ontvangen. Daar gaan we voor!

Na deze week zouden wij als DansStudio Dokkum met kerstvakantie gaan. Helaas hebben we deze week niet kunnen volmaken. Nu zullen de (plotselinge) nieuwe maatregelen bij een ieder deze week om de nodige flexibiliteit en aanpassingen vragen. Ditzelfde geldt voor onze dansdocenten. We hebben het nieuws even op ons in laten werken en besloten vervroegd met kerstvakantie te gaan. Iedereen zal deze week zijn eigen drukte hebben waardoor wij verwachten dat de animo voor de online danslessen deze week laag zou zijn. En eerlijk? Onze dansdocenten moeten ook weer even omschakelen en de voorbereidingen treffen om weer op een creatieve manier online aan de slag te gaan! Deze week zullen er daarom ook géén danslessen meer online worden aangeboden.

Tijdens de kerstvakantie worden jullie door ons opnieuw geïnformeerd. Per mail en op de website www.dansstudiodokkum.nl kondigen wij onze nieuwe plannen aan. Per 4 januari zullen wij weer online danslessen gaan aanbieden. We zetten de schouders er weer onder! Wij zullen onze uiterste best doen om ook van die danslessen weer wat leuks en creatiefs te maken. Hoe het lesrooster er dan uitziet? Die informatie volgt dus in de kerstvakantie. Wij zullen eerst ons creatieve brein er weer even op loslaten. Want nogmaals: Dans verbindt en verblijdt! We moeten samen blijven dansen! Dus dat doen we weer vanaf 4 januari 2021! We’ll be back! Blijf ons tot die tijd online volgen via Facebook, Instagram, YouTube en TikTok! Er zal zo nu en dan een leuke challenge verschijnen!

O ja, hadden jullie de winactie op Facebook en Instagram gezien? Die zou lopen tot 16 december 2020. Wij verlengen de winactie tot nader orde. Dus meedoen kan nog! Maak een mooie dansfoto, post deze en vul de volgende zin aan: "Ik dans bij DansStudio Dokkum omdat….." Gebruik de hashtag #winactiedansstudiodokkum, en wie weet win jij wel een goodiebag vol lekkers en DansStudio merchandise!

Wij hopen jullie zo eerst voldoende te hebben geïnformeerd. Voor nu wensen wij jullie een hele fijne Kerst. Zorg en wees lief voor elkaar. Op naar 2021! Wij kijken er naar uit jullie dan weer op de dansschool te zien.

Liefs, Cindy, Dirk, Leonie, Chantal, Josselin, Merel, Toscan en Joyce


Laatste nieuws

Juli

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juni

Mei

April

Maart

Februari

September

Juli

Juni

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Januari

December

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Maart

Januari

December

September

Juni