hermes
<< Terug

Sluiting SportStudio en DansStudio Dokkum

Datum: 15 maart 2020 Sluiting SportStudio en DansStudio Dokkum

Lieve leden van SportStudio Dokkum en DansStudio Dokkum,

Na een aantal dagen van onzekerheid is nu dan toch de kogel door de kerk... SSD & DSD moet gesloten blijven tot 6 april a.s. Een drastische maatregel, maar het is ons inziens wel de beste oplossing om deze crisissituatie z.s.m. het hoofd te bieden. Dagen van stress, onzekerheid, ongeloof, wisselen af met humor en ook vertrouwen... Onze handen liggen inmiddels open van al het schoonmaken op het sportcentrum en het vele handen wassen de afgelopen dagen. Wij willen op geen enkele manier d.m.v. onze activiteiten het virus verder verspreiden, om de druk af te halen van het medisch personeel #flattenthecurve. En dan is nu toch de onvermijdelijke keuze gemaakt door onze overheid.

Wat onze leden betreft, we hopen dat jullie begrip kunnen opbrengen voor deze overmachtsituatie en voor het feit dat dit natuurlijk niet onze eigen keuze is. Voor de duidelijkheid, wij kunnen absoluut leven met de beslissing van de regering. We zullen er met zijn allen alles aan moeten doen om deze crisis te bezweren. En natuurlijk is dat moeilijk en ja, wij balen enorm dat we gedwongen dicht moeten, maar we houden vertrouwen in een goede afloop. Een crisis als deze zorgt toch vaak ook voor een gevoel van saamhorigheid en daar hopen we echt op. We hopen dat we na deze drie weken de boel weer kunnen openen al dan niet onder bepaalde restricties…. dit moeten we afwachten. SportStudio Dokkum is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid naar een community waar een ieder zich thuis voelt. Waar mensen soms zelfs komen voor steun en rust of voor dat sociale praatje elke week. De onderlinge sfeer onder de leden is altijd erg positief en prettig en ook tijdens de spannende afgelopen week waren de reacties van de mensen hartverwarmend. De gedachte aan dit gevoel van saamhorigheid maakt het voor ons gemakkelijker om met deze crisis om te gaan. 

We gaan er alles aan doen om onze leden ook in de komende drie weken in beweging te houden d.m.v. sociale media en onze website. Blijf SSD & DSD dus op de voet volgen. Wij denken vooral ook aan de mensen in de zorg én de mensen die verantwoordelijk zijn voor het beleid en voor het maken van moeilijke beslissingen als deze. Iedereen werkt keihard en doet zijn/haar uiterste best om dit te bovenj te komen. Laten we met zijn allen de schouders eronder zetten en laten we ons vooral focussen op positiviteit en harmonie. Daar wordt een ieder beter van!

Pas goed op elkaar... 

Warme groet,

Dirk, Cindy en de rest van Team SportStudio Dokkum & DansStudio Dokkum.

Laatste nieuws

Oktober

September

Augustus

Juni

Mei

April

Maart

Februari

September

Juli

Juni

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Januari

December

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Maart

Januari

December

September

Juni