hermes
<< Terug

Sinterklaas

Datum: 25 november 2018 Sinterklaas

Het feest is begonnen! Sinterklaas en zijn Pieten zijn alweer in het land. Dit betekent dat we bij DansStudio Dokkum natuurlijk ook weer feestelijke activiteiten organiseren. Voor alle dansgroepen tot 8 jaar zullen wij in de week van donderdag 29 november tot en met woensdag 5 december feestelijke sinterklaaslessen organiseren. Net als alle andere jaren mogen de kinderen deze les verkleed komen en gaan we met zijn allen weer leuke (dans)spellen doen! Natuurlijk hopen we dat één van de Pieten nog even tijd heeft om bij ons langs te komen.... 

Voor de dansgroepen vanaf 8 jaar en ouder organiseren wij weer de Sinterklaasdisco! Afgelopen twee jaar was dit een groot succes, wat ons heeft doen besluiten dit jaar opnieuw een disco te organiseren!Jij bent er toch ook (weer) bij?
 
De Sinterklaasdisco vindt plaats op zaterdag 1 december 2018 van 19:00-22:00 uur. Ouders/verzorgers bepalen natuurlijk zelf of zij hun (kind)eren eerder komen ophalen bij DansStudio Dokkum. De Sinterklaasdisco organiseren we gewoon op de dansschool. We bouwen de danszaal om tot een feestzaal! Hier zal een DJ spelen, en kan er lekker gedanst worden! In de lounge zullen er films worden gedraaid. Verder zal iedere danser(es) een stempelkaart krijgen waarmee verschillende drankjes en lekkers kan worden gehaald bij de balie. Wij hopen natuurlijk dat jullie samen met ons een groot feest komen bouwen! Wij vragen voor de Sinterklaasdisco een kleine bijdrage van €3,50, deze kan bij binnenkomst worden betaald waarnaar iedereen een stempelkaart krijgt.
 
Let op! Wij organiseren de Sinterklaasdisco in plaats van de danslessen in de sinterklaasweek. Drukte genoeg natuurlijk in deze tijd van het jaar. Dit betekent dat er van donderdag 29 november tot en met woensdag 5 december 2018 géén danslessen zijn voor de dansgroepen die uitgenodigd zijn voor de Sinterklaasdisco. * Met uitzondering op de Talentenklassen. We zien jullie natuurlijk dan allemaal graag bij de Sinterklaasdisco op zaterdag 1 december 2018. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: dans@dansstudiodokkum.nl.

Benieuwd naar de foto's van de Sinterklaasdisco van afgelopen jaar? Klik op de onderstaande foto.


 

Laatste nieuws

Juli

Juni

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Januari

December

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Maart

Januari

December

September

Juni