Start online danslessen via ZOOM

Hallo lieve dansers,
We hopen dat jullie, ondanks de lockdown, toch hele fijne feestdagen en vakantie hebben gehad.
Misschien heb je nog wel de puzzeltocht van DansStudio Dokkum gelopen? Benieuwd of jullie het puzzelwoord hebben opgelost!

Zoals jullie vast weten is er op dinsdag 11 januari weer een persconferentie. Maar hierop willen we eigenlijk niet wachten.

Wij hebben ontzettend veel zin om het dansseizoen weer te starten en daarom beginnen we vanaf maandag 10 januari met online danslessen voor alle dansers van DansStudio Dokkum. Natuurlijk hopen we dat we jullie snel weer op de dansschool mogen ontvangen, want dat danst voor iedereen het allerfijnste! 
Deze lessen worden gegeven via ZOOM. Op onze site www.dansstudiodokkum.nl kun je bij NIEUWS het lesrooster met de ZOOM-links vinden. Ongeveer 5 minuten voorafgaand aan de les zal de dansdocent de dansers toelaten.

Natuurlijk hopen we dat alle dansers mee gaan doen met hun eigen dansles, maar wil je eens een andere les proberen? Of zou je het liefste elke dag dansen? Dan mag je ook meedoen met de andere lessen! Kijk hierbij wel even naar de leeftijd, zodat de les niet veel te makkelijk of juist te moeilijk voor je is.  De lessen met een * zijn lessen waarvoor je auditie moet doen, deze lessen zijn uitgesloten om als extra dansles te volgen.

Dus schuif de meubels aan de kant en dans mee!

Leuk dat we op deze manier met elkaar kunnen blijven dansen! Natuurlijk zijn de eerste lessen voor zowel jullie als voor ons straks even wennen. We moeten allemaal weer even uitzoeken hoe het werkt.

Belangrijke informatie:
- Sommige groepen zijn samengevoegd, Kijk even goed naar de (tijdelijke, nieuwe) lestijden.

- De lessen worden gegeven via ZOOM, je hebt hiervoor geen account nodig. Het is wel handig om ZOOM alvast op je computer te downloaden.

- Zorg ervoor dat je je camera aan hebt en je geluid uit. We vinden het belangrijk te weten wie de danslessen volgen. Zo kan de dansdocent ook gericht instructies geven. Je kunt je naam invullen in ZOOM. Heeft iemand geen camera aan, zijn of haar naam niet ingevuld en ook niet via de microfoon contact gezocht, dan halen we die persoon uit de meeting. Zo voorkomen we namelijk dat volslagen vreemden de lessen kunnen bijwonen!

- Het kan voorkomen dat de WiFi even wegvalt. Op zo'n moment 'valt' de docent weg uit de meeting. Maar voor jullie: geen stress wanneer dit gebeurt. De docent doet er dan alles aan om snel weer terug te komen in de dansles. Alle dansers kunnen dan dus gewoon in de meeting blijven! Dit kan natuurlijk bij een danser zelf ook voorkomen. Zolang de dansles duurt kun je dezelfde inlog-link gebruiken om weer terug in de les te komen.

- Vooral bij de danslessen voor de jongsten komt het nog wel eens voor dat iemand zijn microfoon aanzet. Dan kan het zijn dat in plaats van de dansdocent een danser in beeld komt. We hebben de volgende tip: Klik op 'Gallery View' - Ga met je muis naar het scherm waar je de juf ziet - Klik op de drie puntjes rechts bovenin - Klik op 'Pin Video'. Zo blijft de juf altijd in beeld! In de bijlage een foto waarop we aangeven waar je de knop met de drie puntjes kunt vinden.

- Kijk voor de laatste informatie altijd op onze website bij “Last Minute Wijzigingen” Volg je ons al op Instagram, Facebook en TikTok? We zullen ook hier actief blijven en challenges plaatsen.

We hopen jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd! Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag. Stuur dan gerust een appje naar 0519 220091
Anders graag tot snel via ZOOM!

Dansgroeten,

Namens het hele dansteam,

Cindy
 

6 januari 2022

DansStudio Dokkum

Bocksmeulen 33a

9101 RA DOKKUM

KvK nummer

81803559

BTW nummer

NL821658384B01

Openingstijden

Maandag
15:30 - 18:00
18:00 - 19:30
Dinsdag
15:30 - 18:00
18:00 - 20:30
Woensdag
15:00 - 18:00
18:00 - 20:30
Donderdag
14:30 - 18:00
18:00 - 21:30
Vrijdag
15:30 - 18:00
18:00 - 20:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten