hermes
<< Terug

Nieuw dansseizoen / Maatregelen coronavirus

Datum: 13 augustus 2020 Nieuw dansseizoen / Maatregelen coronavirus

Op maandag 17 augustus 2020 start het nieuwe dansseizoen! Wij hebben er ontzettend veel zin in en kijken er positief naar uit. Nu zal het niemand ontgaan zijn dat het coronavirus weer oplaait. Wij als DansStudio Dokkum willen er alles aan doen om het coronavirus buiten de deur te houden. Maar daar hebben wij jullie voor nodig. We hebben de volgende regels en verwachten dat iedereen zich hieraan houdt. Zo zorgen wij er met elkaar voor dat DansStudio Dokkum open kan blijven en dat iedereen gewoon lekker kan komen en blijven dansen!
 
Regels en maatregelen:
- Iedere dansles stopt 5 minuten eerder. Zo kan de leswissel soepel verlopen en kan de docent tussendoor schoonmaken.
- Kom niet eerder dan 5 minuten voor de start van de les.
- Kom in danskleding naar DansStudio Dokkum.
- Zorg dat je thuis al even naar de wc bent geweest.
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
- Blijf thuis bij verkoudheid of andere (milde) klachten! Dit geldt ook voor onze dansdocenten. Wij hopen dat wij binnen het team (indien nodig) vervanging kunnen regelen. Wij hopen op jullie begrip wanneer dit niet lukt. Onze docenten laten zich bij milde klachten gelijk testen. Zo kunnen ze zo snel mogelijk weer lesgeven. Let op! Bij lesuitval mailen wij NIET, we vermelden het op de website. Kijk daarom voor de dansles altijd even op:
https://www.dansstudiodokkum.nl/diensten/last-minute-wijzigingen.
- Positief geval in de familie? Blijf thuis! Is die persoon of een familielid bij ons geweest tijdens het dragen van het coronavirus? Graag melden. Wij gaan hier uiterst zorgvuldig mee om, maar kunnen op deze manier wel anderen op de hoogte brengen dat zij wellicht in de buurt zijn geweest van een besmet persoon. Zo proberen we het met zijn allen onder controle te houden!
- Ouders en verzorgers zijn normaal altijd van harte welkom in de lounge van DansStudio Dokkum en SportStudio Dokkum. Toch willen wij dit nu zoveel mogelijk beperken. Zet daarom bij voorkeur de danser voor de deur af.
- Wil je als ouder even persoonlijk contact met de docent? Het handigste is om even een belafspraak te maken via 0519220091 of dans@dansstudiodokkum.nl. Schroom niet, wanneer je dit even nodig acht! We bellen je graag.
 
En als laatste…
Houd je aan de 1,5 meter afstand!
Dans is een contactsport en valt daarom onder de uitzonderingen. In de dansles is daarom deze afstand niet verplicht. Toch vinden wij het prettig dat wanneer contact niet nodig is, we dit ook niet doen.
 
We kijken ernaar uit alle dansers en danseressen weer in onze zalen te ontvangen!

Dansgroeten,
Cindy, Joyce, Merel, Chantal, Josselin, Toscan 


 

Laatste nieuws

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juni

Mei

April

Maart

Februari

September

Juli

Juni

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Januari

December

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Maart

Januari

December

September

Juni