hermes
<< Terug

Lesrooster 2021-2022

Datum: 7 juli 2021 Lesrooster 2021-2022

De zomervakantie staat inmiddels voor de deur. We zijn blij dat wij jullie voor die tijd nog het lesrooster van het nieuwe dansseizoen 2021-2022 kunnen mededelen. Hij is namelijk bekend. Onderstaand het lesrooster en een aantal opmerkingen.

- In het nieuwe dansseizoen komt Froukje Zijlstra ons dansteam versterken. Welkom Froukje! Wij zijn blij met weer een nieuwe enthousiaste dansdocente erbij. 

- De groepsindeling is naar iedereen gemaild. Vanwege de AVG-wetgeving plaatsen wij deze niet op onze website. Geen mail gehad, neem contact met ons op! Twijfel je over in welke groep jij of uw zoon/dochter is ingedeeld? Mail ons gerust. Je kunt ons ook mailen met andere vragen, bijv. wanneer uw zoon/dochter liever in een andere dansgroep danst komend dansseizoen. Wij zijn bereikbaar tot en na de bouwvakvakantie.

- Je ziet op het lesrooster selectiegroepen staan. Hier worden dansers voor uitgenodigd wanneer zij een bepaald niveau aankunnen volgens de dansdocent. Deze groepen trainen dus op een hoger niveau en worden ook samengesteld naar aanleiding van het dansniveau. Ook gedurende het dansseizoen kan een danser ervoor uitgenodigd worden.

- Onze Pré Talenten, Talentenklassen, Demoteam en de Productiegroep zijn onze echte wedstrijdgroepen. Zij trainen vaker in de week en doen mee aan extra optredens en wedstrijden. De audities zijn inmiddels geweest maar voor Talentenklas Hiphop en het Demoteam volgt nog een ronde na de zomer. Wil jij je alsnog aanmelden? Dat kan via dans@dansstudiodokkum.nl.

- Wij kijken uit naar het nieuwe dansseizoen. Deze start op maandag 23 aug. 2021.

Wij hopen jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd. Bij vragen of opmerkingen zijn wij te bereiken via dans@dansstudiodokkum.nl. Wij wensen jullie een hele fijne zomervakantie!
 

Laatste nieuws

Juli

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juni

Mei

April

Maart

Februari

September

Juli

Juni

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Januari

December

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Maart

Januari

December

September

Juni