hermes
<< Terug

Kijklessen 5 okt. - 10 okt. 2020

Datum: 25 september 2020 Kijklessen 5 okt. - 10 okt. 2020

Wij organiseren kijklessen in de week van maandag 5 oktober tot en met vrijdag 9 oktober 2020. Natuurlijk is het niet mogelijk om jullie allemaal in de danszaal te ontvangen. Maar daar hebben we het volgende op bedacht:
 
Alle dansers en danseressen komen in deze week gewoon dansen op de tijdstippen dat zij gewend zijn. Via ZOOM maken wij een live-verbinding met jullie thuis of waar jullie zijn op dat moment. Zo kunnen jullie de hele dansles met ons meekijken. In beide danszalen komt een beamer. Zo kunnen de dansers jullie ook zien en voelt het (bijna) als een écht optreden, toch? Want dat is wel wat de dansers verdienen. Ze hebben weer een hele hoop geleerd en plezier gehad!
 
Opmerking:
Bij Klassiek Ballet 4-6 jaar en 7-11 jaar op vrijdag bij Chantal Wieringa zijn de kijklessen in de week na de herfstvakantie op vrijdag 23 oktober 2020. Deze kijklessen zijn dan ook via ZOOM. 
 
Hoe werkt het?
1. Scroll naar beneden voor de ZOOM inloglinks; 
2. Klik (bij de start van de dansles) op de link bij de juiste dag en waar de naam van de dansdocent, waar jouw zoon of dochter bij danst, bij staat; 
3. Je komt in een wachtruimte;
4. Heb geduld, de dansdocent accepteert je zo snel mogelijk;
5. Zet de camera aan! Zo kan je zoon of dochter zien dat je meekijkt;
6. Zet de microfoon uit! Anders wordt het erg onrustig;
7. En… geniet van de dansles!
 
Wij begrijpen dat wanneer jullie de dansers afzetten, een aantal ook nog naar huis moeten rijden. Je kunt ieder moment van de les de kijkles in- en uitstappen. De dansdocent zal geregeld in de wachtruimte kijken of er nog meer mensen binnenkomen. Heb wel geduld, want als we net een oefening doen kan dit wel even een paar minuten duren. Je mag de kinderen deze week ook gerust wat eerder afzetten bij de dansschool.
Wanneer de verbinding bij ons wegvalt, blijf vooral ‘hangen’. Wij kunnen er gewoon weer inkomen. Valt bij jou de verbinding weg? Klik opnieuw op de link. De docent accepteert je zo snel mogelijk.
 
Anders dan jullie van ons gewend zijn, maar op deze manier kunnen de dansers toch laten zien wat ze zoal hebben geleerd! Hopelijk tot via ZOOM!
 
De ZOOM inloglinks:

Vrijdag 23 oktober:
- Kijklessen Chantal Wieringa: https://us02web.zoom.us/j/85473729506?pwd=Vm5pcmo5Z2NXYk90TkQzZVhiYzA4dz09
Meeting ID: 854 7372 9506
Passcode: 574442
 

Laatste nieuws

Juli

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juni

Mei

April

Maart

Februari

September

Juli

Juni

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Januari

December

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Maart

Januari

December

September

Juni