hermes
<< Terug

Kerstfair betoverend mooi!

Datum: 15 december 2018 Kerstfair betoverend mooi!

Op vrijdag 14 december 2018 werd er voor de 10e keer een Kerstfair georganiseerd in Dokkum. Wat was het weer betoverend mooi!

Ook DansStudio Dokkum mocht weer aan dit fantastische evenement deelnemen. We organiseerden een danswandeling over de Markt waarbij het publiek langs vier verschillende choreografieën kwam. Allereerst mocht Productieklas Young optreden waanaar vervolgens Jazzballet 5-7 jaar (donderdag), de Pré Talenten en Talentenklas A optraden. De gehele Markt stond in een prachtige kerstsfeer waardoor de wandeling een hele belevenis was! Uiteindelijk kwam de wandeling uit bij de prachtige Sneeuwkoningin. Deze 10e editie is voor ons méér dan geslaagd door de vele mensen die naar onze danseressen zijn komen kijken. Al het publiek, de danseressen, de organisatie van de Kerstfair en alle vrijwilligers bedankt voor deze prachtige dag! 

Ook heeft DansStudio Dokkum weer met haar dansende Engelen deelgenomen. Je kon onze Productieklas bewonderen in de Stilte Tuin die was omgetoverd tot een magische Engelentuin. Veel mensen kwamen even sfeerproeven in deze tuin en waren onder de indruk. Heb jij ze ook even door de stad zien dansen? 

Kortom, de Kerstfair 2018 was weer enorm geslaagd! Wil jij nog even nagenieten met de foto's? Klik op de onderstaande foto om naar het fotoalbum te gaan.  

Laatste nieuws

Juli

Juni

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Januari

December

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Maart

Januari

December

September

Juni