hermes
<< Terug

Dansseizoen 2019-2020

Datum: 9 juni 2019 Dansseizoen 2019-2020

Inmiddels bereiden we ons bij DansStudio Dokkum weer voor op het nieuwe dansseizoen 2019-2020. Ook daar willen we weer een fantastisch dansseizoen van maken! Middels deze brief hopen wij jullie hierover voldoende te informeren.
 
In het volgende nieuwsbericht vinden jullie het lesrooster voor 2019-2020. Hier gaan namelijk een aantal veranderingen in plaats vinden. Zo zullen er een aantal dansgroepen bijkomen! Ook wijzigen een aantal bestaande dansgroepen van docent, lesdag en/of lestijd. We hebben dit zoveel mogelijk willen voorkomen. Maar door de hoeveelheid danslessen en dansers is dit een enorme puzzel. We streven ernaar elke keer weer een zo goed mogelijk lesrooster te maken voor zowel onze dansers als dansdocenten.
 
De nieuwe groepsindeling is ook te vinden op onze website. Je vindt deze bij nieuwsberichten. Let op! In deze groepsindeling is in verband met de AVG wet alleen de voornamen van de kinderen te vinden. Bij de balie van DansStudio Dokkum kun je informeren mocht je twijfelen waar uw zoon/dochter is ingedeeld. We hebben wat betreft deze nieuwe groepsindeling zoveel mogelijk rekening proberen te houden met vriendinnetjes of wanneer kinderen samen naar de dansles worden gebracht. We hopen dat iedereen blij is met zijn/haar (eventueel nieuwe) dansgroep. Wanneer dit niet het geval is horen we het natuurlijk graag. We gaan dan samen kijken in welke dansgroep je wel graag zou willen dansen! Kortom, ook na de zomervakantie kan er weer volop gedanst worden bij DansStudio Dokkum!
 
Verder zijn wij blij jullie te mogen mededelen dat er bij DansStudio Dokkum twee nieuwe dansdocenten bijkomen. Wij stellen Toscan Verheij en Leonie de Jong graag aan jullie voor. Na de zomervakantie zullen zij ons team komen versterken:
- Toscan Verheij komt bij ons Hiphop Breakdance geven! Benieuwd wat deze dansles precies inhoudt? Klik hier. We kunnen alvast verklappen dat dit een ontzettende gave en stoere dansles gaat worden!
- Leonie de Jong kennen de meesten al van de ontzettend leuke dansfeestjes! Ook heeft ze afgelopen dansseizoen stagegelopen bij DansStudio Dokkum. Na de zomervakantie zal Leonie naast de dansfeestjes ook Jazzballet gaan geven bij DansStudio Dokkum.
 
Binnenkort zullen zij zichzelf via Facebook en Instagram aan jullie voorstellen. Hou dit in de gaten!
 
Na de zomervakantie gaat er wat betreft de Talentenklassen en Productieklassen ook het een en ander veranderen. Onderstaand geven we deze veranderingen aan. Klik voor meer informatie over de desbetreffende dansgroep op de link. 
 
- Pré Talenten blijft in de vorm zoals we deze nu aanbieden. Deze dansgroep is voor dansers in de leeftijd 7 tot en met 10 jaar. Je danst bij de Pré Talenten altijd twee keer in de week. Je combineert een reguliere dansles elders in de week met de Pré Talenten. Klik hier

- Na de zomervakantie zullen wij niet meer werken met Talentenklas A en B maar met Talentenklas Modern en Talentenklas Hiphop. Je kunt dus nu uit een dansstijl kiezen! Talentenklas Modern en Talentenklas Hiphop is vanaf 10 jaar tot met 16 jaar. Dans je nu in Talentenklas A of B? Dan kun je kiezen voor welke Talentenklas je auditie wilt doen. Je mag ook auditie doen voor beide. Wanneer je wordt aangenomen, delen we je in bij de dansgroep waarbij wij denken dat je het beste past. Je danst bij de Talentenklassen altijd twee keer in de week. Je combineert een reguliere dansles elders in de week met Talentenklas Modern of Talentenklas Hiphop. Klik hier

- Productieklas Young gaat verder onder de naam Talentengroep en is voor dansers en danseressen vanaf 11 jaar tot en met 15 jaar. De Talentengroep traint vanaf volgend dansseizoen élke vrijdag een uur. De Talentengroep is een intermediate/gevorderde wedstrijdgroep en danst Modern. De trainingen zijn voornamelijk gericht op het ontwerpen en creëren van choreografieën waar we vervolgens extra optredens en wedstrijden mee doen. Indien nodig worden ook verschillende technieken geoefend. Kijk voor de voorwaarden van de Talentengroep op onze website. Je danst bij de Talentengroep minstens twee keer in de week. Je combineert één of meerdere reguliere danslessen met de Talentengroep. Klik hier
 
- Productieklas is voor dansers en danseressen vanaf 16 jaar. De Productieklas traint vanaf volgend dansseizoen élke vrijdag een uur. De Productieklas is een gevorderde wedstrijdgroep en danst Modern. De trainingen zijn voornamelijk gericht op het ontwerpen en creëren van choreografieën waar we vervolgens extra optredens en wedstrijden mee doen. Indien nodig worden ook verschillende technieken geoefend. Kijk voor de voorwaarden van de Productieklas op onze website. Je danst bij de Productieklas minstens twee keer in de week. Je combineert één of meerdere reguliere danslessen met de Productieklas. Klik hier
 
De Talentengroep en Productieklas zijn de wedstrijdgroepen van DansStudio Dokkum. Zij doen meerdere optredens en wedstrijden in het jaar.
De Pré Talenten, Talentenklas Modern en Talentenklas Hiphop mogen ook wat vaker optreden en doen volgend dansseizoen voor het eerst mee aan de Friese Kampioenschappen!
 
De audities voor de bovengenoemde dansgroepen zijn op de volgende dagen en tijden:
Maandag 1 juli 18:30-19:30 uur auditie Talentenklas Hiphop 
Vrijdag 5 juli 16:00-17:00 uur auditie Pré Talenten
Vrijdag 5 juli 17:00-18:00 uur auditie Talentenklas Modern 
Zaterdag 6 juli 09:00-10:00 uur auditie Talentengroep
Zaterdag 6 juli 11:00-12:00 uur auditie Productiegroep
 
Lijkt een van deze dansgroepen je iets? Kijk op de website bij danslessen voor meer informatie. Hier zijn ook de algemene voorwaarden te vinden. Je kunt je via dans@dansstudiodokkum.nl opgeven voor de audities. Zorg dat je je vóór vrijdag 28 juni hebt aangemeld. Dan krijgt iedereen een mail met informatie over de auditie.
 
Over de inhoud van alle danslessen is informatie te vinden op onze website. Denk je erover om bijvoorbeeld over te stappen naar een andere dansgroep of dansstijl? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Vraag je docent en dan bekijken we de mogelijkheden. Ook voor andere vragen, opmerkingen staan wij natuurlijk altijd open.
 
Verder informeren wij jullie graag over de zomervakantie. DansStudio Dokkum viert zomervakantie vanaf maandag 8 juli tot en met zondag 25 augustus. Er zijn dan geen danslessen bij DansStudio Dokkum. Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomer!
 
Dansgroeten,
Merel, Cindy en Joyce 

Laatste nieuws

Februari

September

Juli

Juni

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Januari

December

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Maart

Januari

December

September

Juni