hermes
<< Terug

Clothesline brengt het publiek in vervoering

Datum: 3 juli 2019 Clothesline brengt het publiek in vervoering

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni was stadsschouwburg de Harmonie wederom 'the place to be' voor de dansers en danseressen van DansStudio Dokkum. Vanaf januari zijn alle groepen intensief aan het oefenen geweest voor dit dansweekend waarin men maar liefst 3x (!) hun danskunsten mocht vertonen in de prachtige Rabobankzaal in een echt theater! En drie keer was het een nagenoeg uitverkochte voorstelling, want zo'n 900 mensen hebben mogen genieten van de prachtige choreografieën, gemaakt door dansinstructrices Joyce en Merel. Het was een kleurrijke, dynamische en op sommige momenten ontroerende voorstelling waar de klasse vanaf sprong! Van de schattige robotjes uit de jazzballet tot de 'Crazy' dansers uit de Urban, van de vertederende bijtjes uit de peuterdans tot de abstracte, ja bijna 'unheimische' dans van de Klassiek Ballet 14+......Met als prachtige apotheose een choreografie op 'Earth Song' van Michael Jackson, waarbij alle dansers van DansStudio Dokkum (en dat zijn er toch echt zo'n 300!) op het podium stonden...echt waanzinnig!

Enkele reacties vanuit het publiek:

"Wat een theaterwaardige voorstelling, echt petje af!"
 
"Zeer professionele voorstelling, zowel voor als achter de schermen..."

"Bijzonder hoog niveau van de dansen, en gewoon nóg weer beter dan vorig jaar..."

"We waren tot tranen toe geroerd...."

"Wat mogen jullie trots zijn op deze dansschool!"


Je begrijpt dat wij ons helemaal aansluiten bij de laatste opmerking. We zijn ontzettend trots en dankbaar dat we weer zo'n prachtige voorstelling hebben neergezet met zijn allen. Trots op de dansers, de collega's, de 'dansjuffen', de hulpmoeders, de techniek- en geluidsmensen met wie wij al jaren samenwerken, de mensen van stadsschouwburg de Harmonie en alle vrijwilligers zonder wie het absoluut niet mogelijk is om zoiets groots voor elkaar te boksen.... Duizendmaal dank! 

Wij sluiten dit dansseizoen af met een gevoel van trots en dankbaarheid. Nu op naar een sprankelend nieuw dansseizoen met ongetwijfeld weer een hoop mooie uitdagingen op dansgebied. En natuurlijk met een wervelende voorstelling in juni 2020!

Net als afgelopen jaar zijn er weer prachtige foto's gemaakt tijdens de voorstelling door Bauke Monsma. De eerste lichting foto's hebben we inmiddels binnen. Er volgt dus nog meer! Klik op de foto hieronder om naar het fotoalbum te gaan. 

Laatste nieuws

Februari

September

Juli

Juni

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Januari

December

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Maart

Januari

December

September

Juni