hermes
<< Terug

Aangescherpte coronamaatregelen - 3 nov. 2020

Datum: 4 november 2020 Aangescherpte coronamaatregelen - 3 nov. 2020

Op dinsdag 3 november was er weer een persconferentie over de aangescherpte coronamaatregelen. Wat was het spannend… Gelukkig kunnen wij als dansschool gewoon openblijven voor de meeste dansers en danseressen! We zijn hier erg blij mee! Maar er was ook minder goed nieuws… De aankomende twee weken mogen wij namelijk géén danslessen verzorgen in de danszaal aan dansers van 18 jaar en ouder. Zij zullen de komende twee weken weer online dansles krijgen via ZOOM. Let op! Zij ontvangen allemaal bericht van eigen dansdocent. Al deze dansgroepen hebben een groepsapp. De docent geeft hier aan op welke manier de dansles wordt verzorgd (en op welke manier je kunt deelnemen).
Voor de rest gelden de volgende maatregelen:
 
Regels en maatregelen:
- Iedere dansles stopt 5 minuten eerder. Zo kan de leswissel soepel verlopen en kan de docent tussendoor schoonmaken.
- Kom niet eerder dan 5 minuten voor de start van de les.
- Kom in danskleding naar DansStudio Dokkum, onze kleedkamers en douches zijn gesloten!
- Zorg dat je thuis al even naar de wc bent geweest.
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
- Blijf thuis bij verkoudheid of andere (milde) klachten! Dit geldt ook voor onze dansdocenten. Wij hopen dat wij binnen het team (indien nodig) vervanging kunnen regelen. Wij hopen op jullie begrip wanneer dit niet lukt. Onze docenten laten zich bij milde klachten gelijk testen. Zo kunnen ze zo snel mogelijk weer lesgeven. Let op! Bij lesuitval mailen wij NIET, we vermelden het op de website. Kijk daarom voor de dansles altijd even op:
https://www.dansstudiodokkum.nl/diensten/last-minute-wijzigingen.
- (Mogelijk) positief geval in de familie? Blijf thuis! Is die persoon of een familielid bij ons geweest tijdens het dragen van het coronavirus? Graag melden. Wij gaan hier uiterst zorgvuldig mee om, maar kunnen op deze manier wel anderen op de hoogte brengen dat zij wellicht in de buurt zijn geweest van een besmet persoon. Zo proberen we het met zijn allen onder controle te houden!
- Helaas moeten wij de lounge sluiten voor ouders en verzorgers. Ook de horeca is gesloten. Dansers worden enkel nog afgezet bij DansStudio Dokkum.
- Wil je als ouder even persoonlijk contact met de docent? Het handigste is om even een belafspraak te maken via 0519220091 of dans@dansstudiodokkum.nl. Schroom niet, wanneer je dit even nodig acht! We bellen je graag.
- Op dit moment organiseren wij helaas géén kinderfeestjes.
 
En als laatste…
Houd je aan de 1,5 meter afstand! Dansers boven de 12 jaar moeten zich hier nu aan houden.
 
Wij als DansStudio Dokkum willen er alles aan doen om het coronavirus buiten de deur te houden. Maar daar hebben wij jullie voor nodig. Wij verwachten dat iedereen zich aan de regels houdt. Zo zorgen wij er met elkaar voor dat DansStudio Dokkum open kan blijven en dat iedereen gewoon kan komen dansen! EN… Hopelijk na twee weken ook weer de 18+ dansers!

Team DansStudio Dokkum 

Laatste nieuws

Juli

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juni

Mei

April

Maart

Februari

September

Juli

Juni

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Januari

December

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Maart

Januari

December

September

Juni