hermes
<< Terug

Aangescherpte coronamaatregelen - 14 okt. 2020

Datum: 15 oktober 2020 Aangescherpte coronamaatregelen - 14 okt. 2020

Op dinsdag 14 oktober was er een persconferentie over de aangescherpte coronamaatregelen. Wat was het spannend… Gelukkig kunnen wij als dansschool gewoon open blijven! We zijn hier erg blij mee! Wel zijn er een aantal maatregelen waar we ons in ieder geval de aankomende 4 weken aan moeten gaan houden. Hieronder een overzicht met onze aangescherpte (dan wel nieuwe!) maatregelen. Lees dit goed door:
 
Regels en maatregelen:
- Iedere dansles stopt 5 minuten eerder. Zo kan de leswissel soepel verlopen en kan de docent tussendoor schoonmaken.
- Kom niet eerder dan 5 minuten voor de start van de les.
- Kom in danskleding naar DansStudio Dokkum, onze kleedkamers en douches zijn gesloten!
- Zorg dat je thuis al even naar de wc bent geweest.
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
- Blijf thuis bij verkoudheid of andere (milde) klachten! Dit geldt ook voor onze dansdocenten. Wij hopen dat wij binnen het team (indien nodig) vervanging kunnen regelen. Wij hopen op jullie begrip wanneer dit niet lukt. Onze docenten laten zich bij milde klachten gelijk testen. Zo kunnen ze zo snel mogelijk weer lesgeven. Let op! Bij lesuitval mailen wij NIET, we vermelden het op de website. Kijk daarom voor de dansles altijd even op:
https://www.dansstudiodokkum.nl/diensten/last-minute-wijzigingen.
- (Mogelijk) positief geval in de familie? Blijf thuis! Is die persoon of een familielid bij ons geweest tijdens het dragen van het coronavirus? Graag melden. Wij gaan hier uiterst zorgvuldig mee om, maar kunnen op deze manier wel anderen op de hoogte brengen dat zij wellicht in de buurt zijn geweest van een besmet persoon. Zo proberen we het met zijn allen onder controle te houden!
- Helaas moeten wij de lounge sluiten voor ouders en verzorgers. Ook de horeca is gesloten. Dansers worden enkel nog afgezet bij DansStudio Dokkum. De enige uitzondering hierop is de Peuterdans van donderdagochtend. Hier mag één ouder meekomen!
- Wil je als ouder even persoonlijk contact met de docent? Het handigste is om even een belafspraak te maken via 0519220091 of dans@dansstudiodokkum.nl. Schroom niet, wanneer je dit even nodig acht! We bellen je graag.
 
En als laatste…
Houd je aan de 1,5 meter afstand! Dansers boven de 18 jaren moeten zich hieraan houden.
 
Wij als DansStudio Dokkum willen er alles aan doen om het coronavirus buiten de deur te houden. Maar daar hebben wij jullie voor nodig. Wij verwachten dat iedereen zich aan de regels houdt. Zo zorgen wij er met elkaar voor dat DansStudio Dokkum open kan blijven en dat iedereen gewoon kan komen dansen!

Team DansStudio Dokkum 
 

Laatste nieuws

Juli

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juni

Mei

April

Maart

Februari

September

Juli

Juni

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Januari

December

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Maart

Januari

December

September

Juni