Veelgestelde vragen

Het is altijd mogelijk om een proefles te komen volgen bij DansStudio Dokkum. Neem hiervoor contact op middels het contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om een afspraak te maken. 

Je kunt je aanmelden als lid van onze DansStudio, door gewoon langs te komen aan de Bocksmeulen! Een proefles is altijd gratis en daarna kun je, als je enthousiast bent geworden over onze DansStudio, een inschrijfformulier invullen. Als het inschrijfformulier is verwerkt door de administratie, zal de eerstvolgende keer dat een nieuw lid weer komt een lidmaatschapspasje worden aangemaakt. Ook zal er een foto worden genomen voor in ons systeem. Niets staat je dan nog in de weg om lekker te komen dansen!

Opzeggingen dienen ten allen tijde schriftelijk te worden ingediend. Dit mag via een opzegformulier dat verkrijgbaar is aan onze balie, maar dit mag ook gewoon door een mailtje te sturen naar dans@dansstudiodokkum.nl. Je krijgt een bevestigingsmailtje als je opzegging in goede orde is ontvangen.
Mondeling opzeggen aan de balie of via de telefoon is dus niet mogelijk. Onze medewerkers zullen dan ook nooit iets toezeggen als het om opzegging van een abonnement gaat. Iedereen kent de procedure die hiervoor geldt.
Voor opzegging geldt een maand opzegtermijn. 

Let op! Aan de Talentenklassen, het Demoteam en de Productiegroep bindt je je voor een geheel dansseizoen. 

 

In principe worden alle abonnementen afgeschreven via automatische incasso op de eerste dag van de maand. Deze betaalmogelijkheid geniet onze absolute voorkeur. In sommige gevallen is het mogelijk om de contributie contant te voldoen. Houd hierbij rekening met het feit dat er dan steeds 3 maanden vooruit betaald dient te worden. 
Op de dansschool is een pinapparaat aanwezig.

Jaarlijks organiseren wij een grootse dansvoorstelling. Hét hoogtepunt van ieder dansseizoen! Voor de dansvoorstelling kan worden gevraagd bepaalde kledingstukken aan te schaffen. Ook moeten de danseressen geschikte danskleding dragen tijdens de dansles. Informeer bij de dansdocent van de desbetreffende dansles welke kledij en schoeisel gedragen dient te worden.
 
Bij de Talentenklassen en de Productiegroep gelden specifieke kledingvoorschriften. Zie hiervoor bij de omschrijvingen van deze danslessen.

DansStudio Dokkum

Bocksmeulen 33a

9101 RA DOKKUM

KvK nummer

81803559

BTW nummer

NL821658384B01

Openingstijden

Maandag
15.00-18.00
18:00 - 19:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
14:30 - 18:00
18:00 - 21:20
Donderdag
14:30 - 18:00
18:00 - 20:00
Vrijdag
14:30 - 18:00
18:00 - 20:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten