hermes

Peuterdans

Peuterdans is speciaal voor jongens en meisjes in de leeftijd 2-3 jaar die graag bewegen. Gaat jouw peuter spontaan bewegen als hij of zij muziek hoort? Dan is dit wellicht wat voor hem of haar!
 
Bij Peuterdans neemt Joyce de peuters al dansend mee op reis door een verhaal (een thema). Er wordt ingespeeld op de belevingswereld van de kinderen. Prentenboeken en thema’s als bijvoorbeeld de kleuren, dieren, de lente en sprookjes vormen een rode draad tijdens de danslessen. Ze staan vol van verbeelding, wat zorgt voor interactie met de kinderen.
 
Peuters spelen op een manier waar veel beweging aan te pas komt. Peuterdans helpt om de bewegingsmogelijkheden van het kind te ontwikkelen. Het draagt bij aan de ontwikkeling van de taal en de grove- en fijne motoriek. Ook wordt het denkvermogen ontwikkeld doordat wordt gedanst over thema’s en verhalen.
En natuurlijk het allerbelangrijkste: Bewegen maakt ieder kind blij! Er is voldoende ruimte om vrij te bewegen en zelf te ontdekken naar de bewegingsmogelijkheden. Dansen, zingen en genieten!
 
Nieuwsgierig? Kom samen met uw zoon of dochter eens proberen om te kijken of het wat voor hem of haar is!
 
Lesdag/lestijden
Donderdag 10:00-10:30 uur Peuterdans (2 jaar)
Donderdag 10:30-11:00 uur Peuterdans (3 jaar)
 
Peuterdans wordt gegeven door Joyce Postma.


Joyce