hermes

Les Mills Barre

Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld, hun gratie en elegantie worden gevormd door een gefocuste en gecontroleerde training. Les Mills Barre is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hecktiek van alledag. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je Les Mills Barre geweldig vinden. It may look beautiful, but don't underestimate the burn!
 
Vorm en versterk je lichaam met een elegante workout die de benen, bilspieren en corespieren aanpakt. Les Mills Barre combineert een cardio piek met intensieve, high rep. oefeningen die je spieren versterken en isoleren. Les Mills Barre is een 30 minuten (of 45 minuten) op ballet geïnspireerde workout waarbij je je hele lichaam vormt en versterkt. We beginnen met een warm-up, gevolgd door een reeks van cardio oefeningen waarbij we opbouwen naar een cardio piek. Daarna gaan we over tot ballet strength en gebruiken hierbij lichte handgewichten en we eindigen met ballet oefeningen om de full body training te completeren.
 
Bij Les Mills Barre dragen we comfortable kleding waar je gemakkelijk in kunt bewegen. We dansen op sokken of balletschoenen. Zien we jou binnenkort in deze les bij DansStudio Dokkum/SportStudio Dokkum?
 
Lesdag/lestijd:
Dinsdag 19.30 tot 20:00 uur
 
Les Mills Barre wordt gegeven door Joyce Postma.
 


Di
Joyce