hermes

Last Minute Wijzigingen

LAST MINUTE WIJZIGING VRIJDAG 9 APRIL:

Vanwege de weersvoorspelling hebben wij besloten dat de Kinderdans en de Klassiek Ballet 4-6 jr. en 7-11 jr. vandaag online les hebben. Deze groepen hebben samen les van 15:30-16:15 u. van Chantal Wieringa. Klik op de link om in te loggen bij de dansles: 
https://us02web.zoom.us/j/87586438830?pwd=TExrTVdmck5XNnpvUFAvS0ptNzR1dz09

Meeting ID: 875 8643 8830
Passcode: 196113

Let op! Alle andere buiten danslessen later op de middag gaan vooralsnog door! Houd de website in de gaten...
Leuk om de meeste dansers inmiddels weer in het echt te hebben gezien. Wat een enthousiasme tijdens de buiten danslessen! Echt weer even met elkaar in contact. Belangrijk naar onze mening. Wij gaan daarom per 29 maart a.s. weer meer danslessen buiten geven. Onderstaand ons lesrooster. Deze lijkt alweer meer op ons normale lesrooster. Kijk wel even goed naar de lestijden.
De meeste danslessen worden achter de dansschool gegeven. Soms staan we voor vanwege de wind. Je kunt jouw eigen dansdocent opzoeken.

Ook lessen als Klassiek Ballet gaan naar buiten. Juist omdat wij ook deze dansers graag weer in het echt zien. Natuurlijk zal het wel een aangepaste les zijn. Wij verwachten de kinderen dan ook niet in hun balletkleding. Trek warme kleding aan en goede sportschoenen. We gaan er leuke danslessen van maken!

We gaan richting april. En april doet wat ie wil! Bij slecht weer, zoals flinke kou, regen of harde wind, wordt de les alsnog online gegeven. Kijk daarom altijd voor vertrek even hier bij onze last-minute-wijzigingen. Wij sturen géén aparte mail als een les naar online wordt verplaatst. Hou er rekening mee dat de lestijden van online danslessen iets wat kunnen verschuiven omdat groepen dan weer samengevoegd worden. 

Op het lesrooster staat ook dat 27+ weer buiten gaan dansen. Wij houden ons goed aan de regels en hebben nauw contact met de gemeente. Dans valt volgens de huidige regels onder cultuur. 27+ mag daarom ook met meerdere tegelijk buiten dansen. Uiteraard op afstand. Om het veilig te houden, vragen wij jullie thuis te blijven bij klachten. Dit geldt overigens voor elke leeftijd natuurlijk.

Nog twee belangrijk opmerkingen:
- Op Goede Vrijdag dansen wij tot 18:15 u. Daarna zijn we gesloten.
- Op Paasmaandag zijn er géén danslessen.

Heel graag tot de volgende les!

Groeten,
Cindy, Toscan, Merel, Leonie, Chantal, Josselin en Joyce