hermes

Last Minute Wijzigingen

Er zijn vandaag géén roosterwijzigingen

Yes, we mogen deels weer open! Ondanks dat we er samen de afgelopen tijd echt wat van hebben gemaakt, zijn wij blij jullie dit positieve bericht te kunnen geven. De danslessen voor dansers tot en met 17 jr. mogen weer binnen worden gegeven. Hieronder staat het lesrooster die ingaat per 19 mei a.s. Je ziet dat we weer richting het ‘normale’ lesrooster gaan. Fijn! We noemen ook nog even onze maatregelen zodat we veilig met elkaar kunnen blijven dansen.
 
Maatregelen:
- De lestijd is nog iets wat ingekort. Op deze manier kan de lesovergang soepel verlopen en komen dansgroepen elkaar niet of zo min mogelijk tegen.  
- Kom niet eerder dan 5 minuten voor de start van de les.
- Kom in danskleding naar DansStudio Dokkum. De kleedkamers zijn gesloten.
- Zorg dat je thuis al even naar de wc bent geweest.
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
- Blijf thuis bij verkoudheid of andere (milde) klachten. Dit geldt ook voor onze dansdocenten. Wij hopen dat wij binnen het team (indien nodig) vervanging kunnen regelen. Wij hopen op jullie begrip wanneer dit niet lukt. Onze docenten laten zich bij milde klachten gelijk testen. Zo kunnen ze zo snel mogelijk weer lesgeven. Let op! Bij lesuitval mailen wij NIET, we vermelden het op de website. Kijk daarom voor de dansles altijd even op:
https://www.dansstudiodokkum.nl/diensten/last-minute-wijzigingen.
- Positief geval in de familie? Blijf thuis! Is die persoon of een familielid bij ons geweest tijdens het dragen van het coronavirus? Graag melden. Wij gaan hier uiterst zorgvuldig mee om, maar kunnen op deze manier wel anderen op de hoogte brengen dat zij wellicht in de buurt zijn geweest van een besmet persoon. Zo proberen we het met zijn allen onder controle te houden.
- Ouders en verzorgers zijn normaal altijd van harte welkom in de lounge van DansStudio Dokkum en SportStudio Dokkum. Helaas mag dit nu niet. Zet daarom de danser af bij de ingang.
- Wil je als ouder even persoonlijk contact met de docent? Het handigste is om even een belafspraak te maken via 0519220091 of dans@dansstudiodokkum.nl. Schroom niet, wanneer je dit even nodig acht! We bellen je graag.
 
En als laatste…
Houd je aan de 1,5 meter afstand (m.u.v. de kinderen onder de 12 jr.) en de andere basisregels. De dansers vanaf 13 jr. moeten een mondkapje dragen bij binnenkomst en vertrek.
 
Wij kijken ernaar uit de dansers en danseressen weer in onze danszalen te ontvangen. Wij staan echt te popelen... Jullie ook?! En ook van de danslessen die nog buiten zijn, blijven we een feestje maken!

… lesrooster ↓Yes! 18 jr. en ouder mag vanaf 7 juni a.s. ook weer binnen dansen. 

… lesrooster ↓