hermes

Hiphop Breakdance

Hiphop Breakdance is een dansvorm die niet is ontwikkeld op dansscholen maar op straat en in clubs. De dansers waren te arm om dansscholing te volgen en bedachten daarom eigen dansbewegingen. Zo ontstond een dynamische, energieke, stoere en vrolijke dansstijl! Hiphop Breakdance heeft geen vast bewegingsvocabulaire, iedereen heeft zijn eigen stijl. Hiphop Breakdance kenmerkt zich door losse bewegingsvormen (een haast nonchalante manier van bewegen) afgewisseld met strakke en energieke bewegingsvormen. Verder wordt gedanst op voornamelijk popmuziek.
 
Hiphop Breakdance is een combinatie van Urban, House, Old School en Breakdance. In deze dansles wordt er gewerkt aan scholingen, technieken, acrobatiek, choreografieën en freestyle. Maar natuurlijk hebben we vooral veel plezier! Trek loszittende kleding aan en gaan! Wees niet bang dat je bewegingen niet kan. Er wordt op een rustig tempo opgebouwd en geoefend. Ook worden de bewegingen goed ondersteund door de dansdocent.
 
Hou jij van stoer dansen? Wil je graag trucjes en coole moves leren? Dan is Hiphop Breakdance iets voor jou! Kom gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Jaarlijks doen de dansgroepen Hiphop Breakdance mee aan een grote dansvoorstelling. Hierbij kunnen de danskunsten van iedereen worden geshowd!
 
Lesdag/lestijd:
Donderdag 16:30-17:30 uur Hiphop Breakdance 8+
 
Hiphop Breakdance wordt gegeven door Toscan Verheij.


Do
Toscan