hermes

Dansmix

Bij Dansmix leer je veel verschillende dansstijlen. Dus vind jij alles leuk? Hiphop, Modern, Musical, Ballet en Streetdance?! Dan is Dansmix iets voor jou! Ook is deze dansles geschikt om te ontdekken wat je het allerleukste vindt.
 
Bij DansStudio Dokkum geven we Dansmix aan dansers en danseressen in de leeftijd 6+ en 9+. Bij Dansmix leer je strak, energiek, ritmisch, expressief maar ook vloeiend te bewegen. Dansmix ondersteunt de ontwikkeling van de fijne- en grove motoriek. Doordat we verschillende dansstijlen dansen maken kinderen ook kennis met verschillende soorten muziek en ritmes. Kinderen leren hun lichaam op verschillende manieren te bewegen: ze leren hun eigen bewegingsmogelijkheden kennen. Daarnaast draagt Dansmix ook bij aan een creatieve ontwikkeling doordat eigen inbreng en eigen fantasie ruimte krijgen. Dansmix is een dansles waarbij plezier het belangrijkste is!
 
De dansles begint met een warming up voor de spiegel. We dansen vrolijk, hip en vol energie! Het volgende onderdeel is over het midden verplaatsen. Hierbij leren we grote danspassen als sprongen, draaien en slides. We oefenen om op de maat van de muziek te dansen. Daarna doen we verschillende dansoefeningen. Dit kan een Hiphop maar ook een Musical of Moderne oefening zijn. Na deze dansoefeningen volgt een danscombinatie. Hier kunnen alle kinderen hun enthousiasme en energie kwijt! We sluiten de dansles regelmatig af met een (dans)spel.
 
Jaarlijks danst Dansmix ook mee in een grote dansvoorstelling waarbij iedereen zijn talenten en enthousiasme op het podium kan laten zien!
 
Kom gerust langs en maak kennis met Dansmix!
 
Lesdag/lestijd:
Woensdag 16:45-17:30 uur Dansmix 8+

Donderdag 14:45-15:30 uur Dansmix 6+
Donderdag 15:30-16:15 uur Dansmix 9+
 
Dansmix wordt gegeven door Leonie de Jong en Chantal Wieringa. 


Wo, Do
Chantal, Leonie